Nieuwe Restaurants Amsterdam?

Nieuwe Restaurants Amsterdam? Norling Restaurant Amsterdam, IENS Top 10 Restaurant in Amsterdam, Reguliersdwarsstraat 23, 1017 BJ, Amsterdam | 020-7530029.
Wij zijn een van de nieuwe Tibetaanse restaurants in het centrum van Amsterdam en onze Tibetaanse keuken heeft veel invloed uit de buurlanden van de Himalaya regio. Denk aan buurlanden zoals Nepal, India en China. Wat wij u kunnen beloven is dat al ons eten wordt bereid met de meest verse ingrediënten en we zullen u alleen gerechten serveren die wij ook kunnen aanraden aan onze eigen familie en vrienden. Dus we proberen minder vet/olie/zout/suiker in onze eten te gebruiken die we serveren.

ONLINE RESERVEREN of BEKIJK MENU

Wil je een tafel telefonisch reserveren? Bel ons gerust op 020-7530029 of 0614345433.

 

"HAPPINESS IS HOMEMADE"

Nieuwe Restaurants Amsterdam

Nieuwe Restaurants Amsterdam Nieuwe Restaurants Amsterdam Nieuwe Restaurants Amsterdam Nieuwe Restaurants Amsterdam Nieuwe Restaurants Amsterdam Nieuwe Restaurants Amsterdam Nieuwe Restaurants Amsterdam Nieuwe Restaurants Amsterdam Nieuwe Restaurants Amsterdam

Route > Restaurant

Norling Restaurant Amsterdam is gevestigd in Reguliersdwarsstraat 23 in Amsterdam centrum, tussen de Vijzelstraat en het Koningsplein. In de straat zijn er twee parkeergarages. Als je met het openbaar vervoer komt kan je tramlijn 1, 2 en 5 nemen, halte Koningsplein. Daarna een klein stukje lopen naar ons restaurant, Reguliersdwarsstraat 23.

Voor de routebeschrijving klik hier.

Nieuwe Restaurants Amsterdam

Kom lekker eten bij Norling, een van de nieuwe Tibetaans restaurants in Amsterdam aan de Reguliersdwarsstraat 23. Nieuwe Restaurants Amsterdam: Of het nu gaat Argentijnse, Indiase, Thaise, Italiaanse of typisch Nederlandse gerechten bent u na, kijk dan niet verder. Amsterdam heeft meer dan 1000 restaurants catering voor de smaak, behoeften en budgetten van zelfs de veeleisende toerist of Amsterdammer. In tegenstelling tot in de rest van Europa, vegetariërs zijn goed verzorgd. Dineren in deze gevarieerde en levendige stad kan variëren van fastfood tot haute cuisine met elk volk trouw vertegenwoordigd. De stad beschikt over stijlvolle en top kwaliteit restaurants en traditionele Amsterdamse cafés, Nederlandse pannenkoek huizen, steakhouses en zeevruchten verkooppunten ... de lijst is eindeloos. Om de smaak te voldoen, waar en wanneer, probeer een van de vele eetgelegenheden langs het Leidseplein, het Spui, Jordaan, Chinatown, de Pijp, IJburg, Haarlemmerstraat, Nieuwmarkt en je zal ongetwijfeld Amsterdam zeggen lekker vertrekken (Nederlands voor 'lekker').

De meeste restaurants zijn open in de ochtend en het ontbijt wordt geserveerd in veel hotels en andere food outlets tot 10.00 uur. De Nederlandse meestal lunchen 12:00-14:00 en diner rond 17:00-20:00. Hoewel veel restaurants sluiten om 22.00 uur, is er een breed scala van de nacht restaurants, pubs, bruine cafés, bars en afhaalrestaurants die blijven geselecteerde warme en koude gerechten en snacks serveren. Voor de ultieme middernacht snacken, de falafel is zeker de smaakpapillen prikkelen en laat genoeg verandering in uw zak om te genieten van de rest van de bezienswaardigheden van Amsterdam. Er zijn letterlijk honderden van deze unieke Midden-Oosten bars, maar misschien wel de beste twee zijn op Reguliersbreesstraat 45, in de buurt van het Rembrandtplein en Muntplein 1.

Ga naar boven.

Restaurants Amsterdam | Restaurant > Restaurant Amsterdam: Tripadvisor Amsterdam Restaurants, Restaurant Amsterdam Centrum, Nieuwe Restaurants Amsterdam, Chinees Restaurant Amsterdam, Restaurant rondom Amsterdam, Restaurant nabij Amsterdam, Restaurant vlakbij Amsterdam, Restaurant omgeving Amsterdam, Restaurant in de buurt van Amsterdam, Restaurant in de buurt van Carre Amsterdam, Restaurant in de buurt van het Concertgebouw Amsterdam, Restaurant in de buurt van het Rijksmuseum Amsterdam, Best Restaurants in Amsterdam, Good Restaurants in Amsterdam, Uit eten Amsterdam, Zakelijk Dineren Amsterdam, Goedkoop eten Amsterdam, Lekker eten Amsterdam en Restaurants near me.

© 2013 NORLING RESTAURANT AMSTERDAM.

Aanbevolen door: Google+, Facebook, Iens, Tripadvisor en Vegatopia.
Alle rechten voorbehouden. Norling Restaurant Amsterdam, Reguliersdwarsstraat 23, 1017 BJ Amsterdam.
KvK-nr. 57597553 | Vestigingsnr. 000027026078 | Telefoon nr. 020-7530029 | Bekijk KvK Bedrijfsprofiel
Disclaimer | Privacy Policy | Voorwaarden