Lekker eten Amsterdam?

Lekker eten amsterdam? Probeer Norling Restaurant Amsterdam, IENS Toppers 2014 & 2015 aan Reguliersdwarsstraat 23. Bel 020-7530029. Norling is een van de nieuwe restaurants aan de Reguliersdwarsstraat in het centrum van Amsterdam.

Adres: Norling Restaurant Amsterdam
Reguliersdwarsstraat 23, 1017 BJ, Amsterdam

ONLINE RESERVEREN of BEKIJK MENU

Wil je een tafel telefonisch reserveren? Bel ons gerust op 020-7530029 of 0614345433.

 

"HAPPINESS IS HOMEMADE"

Lekker eten Amsterdam

Lekker Eten Amsterdam Lekker Eten Amsterdam Lekker Eten Amsterdam Lekker Eten Amsterdam Lekker Eten Amsterdam Lekker Eten Amsterdam Lekker Eten Amsterdam Lekker Eten Amsterdam Lekker Eten Amsterdam

Route > Restaurant

Norling Restaurant Amsterdam is gevestigd in Reguliersdwarsstraat 23 in Amsterdam centrum, tussen de Vijzelstraat en het Koningsplein. In de straat zijn er twee parkeergarages. Als je met het openbaar vervoer komt kan je tramlijn 1, 2 en 5 nemen, halte Koningsplein. Daarna een klein stukje lopen naar ons restaurant, Reguliersdwarsstraat 23.

Voor de routebeschrijving klik hier.

Lekker eten Amsterdam

Bij Norling Restaurant Amsterdam kunt u lekker eten, het is een van de best Tibetaans restaurants in Amsterdam aan de Reguliersdwarsstraat 23. Restaurants in Amsterdam: Als u van lekker eten houdt kunt u in Amsterdam volop genieten. In de oude stad vindt u honderden restaurants met verschillende smaken en sferen. Gezellig Amsterdams, hip, klassiek of werelds. De Oosterse keuken in Amsterdam is beroemd. Op de Zeedijk, het hart van Chinatown, vindt u de beste Chinese en Thaise restaurants van de stad. Tijdens uw stadswandeling met de gratis wegwijzer van Amsterdam Oude Stad komt u onze favoriete restaurants vanzelf tegen. Erg leuk om uw gezin iets anders voor te schotelen als de standaard maaltijden, uw gasten te verrassen, romantisch te dineren of om gewoon gezellig samen uitgebreid te koken. Als u denkt dat koken niet voor u is weggelegd, dan is het zeker de moeite waard om door de recepten heen te bladeren. Uw gasten zullen versteld staan van u en uw maaltijd.

Ga naar boven.

Restaurants Amsterdam | Restaurant > Restaurant Amsterdam: Tripadvisor Amsterdam Restaurants, Iens Amsterdam, Restaurant Amsterdam Centrum, Nieuwe Restaurants Amsterdam, Chinees Restaurant Amsterdam, Restaurant rondom Amsterdam, Restaurant nabij Amsterdam, Restaurant vlakbij Amsterdam, Restaurant omgeving Amsterdam, Restaurant in de buurt van Amsterdam, Restaurant in de buurt van Carre Amsterdam, Restaurant in de buurt van Leidseplein Amsterdam, Restaurant in de buurt van het Concertgebouw Amsterdam, Restaurant in de buurt van het Rijksmuseum Amsterdam, Best Restaurants in Amsterdam, Good Restaurants in Amsterdam, Uit eten Amsterdam, Zakelijk Dineren Amsterdam, Goedkoop eten Amsterdam, Lekker eten Amsterdam en Restaurants near me.

© 2013 NORLING RESTAURANT AMSTERDAM.

Aanbevolen door: Google+, Facebook, Iens, Tripadvisor en Vegatopia.
Alle rechten voorbehouden. Norling Restaurant Amsterdam, Reguliersdwarsstraat 23, 1017 BJ Amsterdam.
KvK-nr. 57597553 | Vestigingsnr. 000027026078 | Telefoon nr. 020-7530029 | Bekijk KvK Bedrijfsprofiel
Disclaimer | Privacy Policy | Voorwaarden