Chinees restaurant Amsterdam?

Chinees restaurant Amsterdam? Probeer Norling Restaurant Amsterdam, IENS Toppers 2014 & 2015 aan de Reguliersdwarsstraat 23, Amsterdam. Een knus Tibetaanse restaurant in het hart van Amsterdam. De Tibetaanse keuken heeft veel invloed uit de Himalaya regio, denk aan buurlanden zoals China, Nepal en India. Een heerlijke mix.

Adres: Norling Restaurant Amsterdam
Reguliersdwarsstraat 23, 1017 BJ, Amsterdam

ONLINE RESERVEREN of BEKIJK MENU

Wil je een tafel telefonisch reserveren? Bel ons gerust op 020-7530029 of 0614345433.

 

"HAPPINESS IS HOMEMADE"

Chinees restaurant Amsterdam

Chinees restaurant Amsterdam Chinees restaurant Amsterdam Chinees restaurant Amsterdam Chinees restaurant Amsterdam Chinees restaurant Amsterdam Chinees restaurant Amsterdam Chinees restaurant Amsterdam Chinees restaurant Amsterdam Chinees restaurant Amsterdam Chinees restaurant Amsterdam Chinees restaurant Amsterdam Chinees restaurant Amsterdam

Route > Restaurant

Norling Restaurant Amsterdam is gevestigd in Reguliersdwarsstraat 23 in Amsterdam centrum, tussen de Vijzelstraat en het Koningsplein. In de straat zijn er twee parkeergarages. Als je met het openbaar vervoer komt kan je tramlijn 1, 2 en 5 nemen, halte Koningsplein. Daarna een klein stukje lopen naar ons restaurant, Reguliersdwarsstraat 23.

Voor de routebeschrijving klik hier.

Chinees Restaurant Amsterdam

Chinees Restaurant Amsterdam? Norling zet de Tibetaanse keuken op de Amsterdamse kaart. Een nog onbekende Aziatische keuken die beïnvloed is door de keukens uit het Himalayaanse gebied nu open in centrum van Amsterdam. Norling belooft u dat de gerechten met de verste ingrediënten worden voorbereid en dat de smaken zo authentiek mogelijk blijven. De gerechten bij Norling zijn niet alleen overheerlijk, maar ook érg gezond; minder vet, olie, zout en suiker. Probeer nu de Tibetaanse keuken bij Norling aan de Regulierdwarsstraat in het centrum van Amsterdam.

Een van de best Tibetaans restaurants in Amsterdam aan de Reguliersdwarsstraat 23. Restaurants in Amsterdam: Als u van lekker eten houdt kunt u in Amsterdam volop genieten. In de oude stad vindt u honderden restaurants met verschillende smaken en sferen. Gezellig Amsterdams, hip, klassiek of werelds. De Oosterse keuken in Amsterdam is beroemd. Op de Zeedijk, het hart van Chinatown, vindt u de beste Chinese en Thaise restaurants van de stad. Tijdens uw stadswandeling met de gratis wegwijzer van Amsterdam Oude Stad komt u onze favoriete restaurants vanzelf tegen. Erg leuk om uw gezin iets anders voor te schotelen als de standaard maaltijden, uw gasten te verrassen, romantisch te dineren of om gewoon gezellig samen uitgebreid te koken. Als u denkt dat koken niet voor u is weggelegd, dan is het zeker de moeite waard om door de recepten heen te bladeren. Uw gasten zullen versteld staan van u en uw maaltijd.

Ga naar boven.

Restaurants Amsterdam | Restaurant > Restaurant Amsterdam: Tripadvisor Amsterdam Restaurants, Restaurant Amsterdam Centrum, Nieuwe Restaurants Amsterdam, Chinees Restaurant Amsterdam, Restaurant rondom Amsterdam, Restaurant nabij Amsterdam, Restaurant vlakbij Amsterdam, Restaurant omgeving Amsterdam, Restaurant in de buurt van Amsterdam, Restaurant in de buurt van Carre Amsterdam, Restaurant in de buurt van Leidseplein Amsterdam, Restaurant in de buurt van het Concertgebouw Amsterdam, Restaurant in de buurt van het Rijksmuseum Amsterdam, Best Restaurants in Amsterdam, Good Restaurants in Amsterdam, Uit eten Amsterdam, Zakelijk Dineren Amsterdam, Goedkoop eten Amsterdam, Lekker eten Amsterdam en Restaurants near me.

© 2013 NORLING RESTAURANT AMSTERDAM.

Aanbevolen door: Google+, Facebook, Iens, Tripadvisor en Vegatopia.
Alle rechten voorbehouden. Norling Restaurant Amsterdam, Reguliersdwarsstraat 23, 1017 BJ Amsterdam.
KvK-nr. 57597553 | Vestigingsnr. 000027026078 | Telefoon nr. 020-7530029 | Bekijk KvK Bedrijfsprofiel
Disclaimer | Privacy Policy | Voorwaarden