Best restaurants in Amsterdam?

Best restaurants in Amsterdam? Winnaar van IENS TOP 10 Restaurants in Amsterdam, Norling Restaurant Amsterdam aan de Reguliersdwarsstraat 23 Amsterdam. Op zoek naar een restaurant voor een heerlijke diner in het hart van Amsterdam? Kom vandaag nog langs bij Norling Restaurant Amsterdam voor een heerlijk eten, goede kwaliteit, interessante gerechten maar met vertrouwde smaken, ontspannen in een moderne en stijlvolle inrichting. Het is een all-around prachtig restaurant met prettige service!

Adres: Norling Restaurant Amsterdam
Reguliersdwarsstraat 23, 1017 BJ, Amsterdam

ONLINE RESERVEREN of BEKIJK MENU

Wil je een tafel telefonisch reserveren? Bel ons gerust op 020-7530029 of 0614345433.

 

"HAPPINESS IS HOMEMADE"

Best restaurants in Amsterdam

Best restaurants in Amsterdam Best restaurants in Amsterdam Best restaurants in Amsterdam Best restaurants in Amsterdam Best restaurants in Amsterdam Best restaurants in Amsterdam Best restaurants in Amsterdam Best restaurants in Amsterdam Best restaurants in Amsterdam

Route > Restaurant

Norling Restaurant Amsterdam is gevestigd in Reguliersdwarsstraat 23 in Amsterdam centrum, tussen de Vijzelstraat en het Koningsplein. In de straat zijn er twee parkeergarages. Als je met het openbaar vervoer komt kan je tramlijn 1, 2 en 5 nemen, halte Koningsplein. Daarna een klein stukje lopen naar ons restaurant, Reguliersdwarsstraat 23.

Voor de routebeschrijving klik hier.

Best restaurants in Amsterdam

Norling is een van de best Tibetaans restaurants in Amsterdam aan de Reguliersdwarsstraat 23. Restaurants in Amsterdam: Hoewel de prijs-kwaliteitverhouding redelijk is, moet je meestal wel een goedgevulde portemonnee meenemen. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven voor de minder rijke fijnproever. Want Amsterdam is echt van alle markten thuis. Italiaans, Spaans, Thais, Chinees, Tibetaans, Nepalees, Ethiopisch; het kan niet op. Dan zijn er nog talloze vegetarische en/of biologische restaurants van topkwaliteit. Juist in dit segment onderscheidt Amsterdam zich in positieve zin van andere steden.

Als u van lekker eten houdt kunt u in Amsterdam volop genieten. In de oude stad vindt u honderden restaurants met verschillende smaken en sferen. Gezellig Amsterdams, hip, klassiek of werelds. De Oosterse keuken in Amsterdam is beroemd. Op de Zeedijk, het hart van Chinatown, vindt u de beste Chinese en Thaise restaurants van de stad. Overig vindt u ook de best indiaas/indiase restaurant in centrum van Amsterdam. Tijdens uw stadswandeling met de gratis wegwijzer van Amsterdam Oude Stad komt u onze favoriete restaurants vanzelf tegen.

 • Zakelijk Dineren Amsterdam
 • Ga naar boven.

  Restaurants Amsterdam | Restaurant > Restaurant Amsterdam: Tripadvisor Amsterdam Restaurants, Iens Amsterdam, Restaurant Amsterdam Centrum, Nieuwe Restaurants Amsterdam, Chinees Restaurant Amsterdam, Restaurant rondom Amsterdam, Restaurant nabij Amsterdam, Restaurant vlakbij Amsterdam, Restaurant omgeving Amsterdam, Restaurant in de buurt van Amsterdam, Restaurant in de buurt van Carre Amsterdam, Restaurant in de buurt van Leidseplein Amsterdam, Restaurant in de buurt van het Concertgebouw Amsterdam, Restaurant in de buurt van het Rijksmuseum Amsterdam, Best Restaurants in Amsterdam, Good Restaurants in Amsterdam, Uit eten Amsterdam, Zakelijk Dineren Amsterdam, Goedkoop eten Amsterdam, Lekker eten Amsterdam en Restaurants near me.

  © 2013 NORLING RESTAURANT AMSTERDAM.

  Aanbevolen door: Google+, Facebook, Iens, Tripadvisor en Vegatopia.
  Alle rechten voorbehouden. Norling Restaurant Amsterdam, Reguliersdwarsstraat 23, 1017 BJ Amsterdam.
  KvK-nr. 57597553 | Vestigingsnr. 000027026078 | Telefoon nr. 020-7530029 | Bekijk KvK Bedrijfsprofiel
  Disclaimer | Privacy Policy | Voorwaarden